Eerlijke mensen, Eerlijke verhalen

Eerlijke mensen, Eerlijke verhalen

Lieve is de beste PT! Ze traint je niet alleen, maar geeft ook adviezen en tips. Als een aanpak niet werkt, bedenkt ze weer iets anders om zo samen met jou je doelstellingen te behalen! De trainingen zijn afwisselend en ze maakt er altijd weer een feestje van (zodat je zelfs je minst favoriete oefening alsnog doet hahaha) Het is een topmeid met hart voor haar klanten.

– Somara;

“Ik ben sinds kort begonnen bij LieverFit! En heb hiervoor gekozen voor een online coaching met 1x per maand een meting + training samen met Lieve als Personal Trainer.

De op maat gemaakte voedings en trainingsschema’s bevallen me tot nu toe super goed! Lieve heeft alles de eerste keer duidelijk uitgelegd, de 1e training samen was super! Wat ik ook erg fijn vind is dat ik haar 24/7 kan benaderen mocht ik vragen hebben.

 

Lieve is mijn houvast en stok achter de deur en zij motiveerd me dan ook erg om mijn doel te behalen! Lets do this!”

– Delayla

De reden waarom ik een personal trainer wil is omdat ik graag begeleiding krijg bij mijn oefeningen. Ik heb snel het idee dat ik het niet goed doe en iedereen naar mij kijkt. Met Lieve voel ik mij zelfverzekerder in het uitvoeren van de oefeningen en krijg ik veel meer begeleiding dan ik had verwacht. Bij Lieve staat mindset voorop, ze neemt de tijd om een gesprek met je aan te gaan om te kijken hoe het proces gaat. Denk hierbij aan voeding, zelf sporten en hoe het in je leven überhaupt gaat. Ik ben super blij bij Lieve en wil ook echt niet meer weg.

– Lieve

Ik heb verschillende methodes gevolgd op het gebied van voeding. Zo begon ik om informatie te lezen over voeding om mijn eigen schema’s te maken die gebaseerd waren op macro’s, daarna ben ik Personal Body Plan gaan volgen en toen ik daar ook niet tevreden over was ben ik een eetschema gaan volgen van 8 weken. Alles hielp een klein beetje, maar vooral op korte termijn en ik kon maar geen balans vinden zodat het een lifestyle wordt i.p.v. dat je aan het jojoën bent. Wat ik vooral miste is een stok achter de deur. Een online coach kan je helpen, maar het bracht me niet verder. Toen ben ik Lieve gaan contacten. 

Bij Lieve kom ik om de twee weken waarbij ze mij opmeet, voedingstips en sporttips geeft, je motiveert en ook complimenten geeft. Je doet het natuurlijk voor jezelf, maar het is altijd fijn om te horen dat je lekker bezig bent. Na deze meting krijg ik een persoonlijk eetschema opgestuurd. Als ik vragen heb kan ik het altijd aan Lieve vragen tijdens de meting of op de app. Ze staat altijd voor je klaar.

Ik kwam voor voeding bij Lieve terecht, maar heb nu ook voor haar sport coaching pakket gekozen, omdat ik nog meer wil bereiken en ik weet dat ze hierbij kan helpen.

– Robin

Menu
× Hoe kan ik je helpen?