Life coach Rotterdam

Life coach Rotterdam

Geef vorm aan je diepste wensen en talenten

Haal je graag het beste uit jezelf en wil je je talenten maximaal ontwikkelen en benutten? Als life coach in Rotterdam help ik je graag op weg in het behalen van je doelstellingen. Ik geef onder meer inzicht in je talenten en mogelijke valkuilen. Daarnaast ben ik een échte motivator en stimuleer ik jou om je dromen volledig te verwezenlijken. Samen met jou ga ik aan de slag om je levensdoelen te bepalen en daar naartoe te werken. Coachen kan rechtstreeks, maar ook online.

Waarom een life coach Rotterdam inschakelen?

Je kan mij om meerdere redenen als life coach in Rotterdam inschakelen. Soms ontbreekt het evenwicht of de balans in je leven en lukt het je niet om je levensgeluk te vergroten. In zo’n situatie is het fijn als er iemand met je meedenkt en samen met jou op zoek gaat naar waar wat er mogelijk is om de situatie te verbeteren. Jouw geluk staat bij mij centraal en dus doe ik er alles aan om jou te leren tevreden te zijn met jezelf door levensdoelen te bepalen die bijdragen aan je levensgeluk.

Wat levert life coaching je op?

Mij inschakelen als life coach in Rotterdam levert je diverse voordelen. Zo sta je na een coaching traject gezonder en gelukkiger in het leven. Je hebt duidelijk voor ogen wat je wilt en waar je naartoe wilt. Dit alles maak je inzichtelijk door het stellen van SMART-doelen. In een consult leg ik je graag uit hoe dit werkt en hoe het helpt bij meer levensgeluk. Na een coaching traject met mij sta je met meer zelfvertrouwen in het leven en pak je aan wat mogelijk is om jezelf maximaal te ontplooien.

Maak een afspraak met LieverFit

Meld je aan bij mij als life coach in Rotterdam voor een allereerste kennismaking. Ik werk tevens als voedingsdeskundige in Rotterdam en ik ben in te schakelen als personal trainer in Rotterdam. Een gelukkig leven bereik je namelijk door aandacht te besteden aan zowel het mentale als het fysieke vlak. Laat niets jou daarom tegenhouden om in actie te komen en aan jezelf te werken. Meld je aan voor een coaching gesprek bij mij en ontdek welk mooi leven er voor jou in de toekomst beschikbaar is.

Life coach Rotterdam
Menu
× Hoe kan ik je helpen?