Coaching

Coaching

Voedings- en trainingschema’s op maat

Hierbij komt mijn stukje opleiding kijken en ga ik met jou samen kijken naar het beste resultaat wat bij JOU past! Geen schema wat zo te koop is, geen voedingsplan uit een boek maar aangepast op jouw lichaam, jouw wensen en jouw doelen!

(geen gekke shakes, supplementen, kookkunsten of detoxes maar blijvend en duurzaam resultaat!)

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stuur mij een berichtje en geef me concreet aan wat je doelen zijn, vul drie dagen in wat je normaal eet en dan ga ik met jou samen kijken waar de valkuilen liggen. Wat er beter kan en wat je goed doet.

Dingen die je echt echt echt te lekker vind? Laat het me weten en dan kunnen we kijken of we het een plekje kunnen geven in het schema! 

Dit is mogelijk op langdurige basis en eenmalig advies!

Menu
× Hoe kan ik je helpen?