Online coaching

  • Heb jij elk dieet geprobeerd?
  • Het idee dat je steeds moet kiezen voor genieten of aan je doelen werken?
  • Op zoek naar een trainingsschema dat bij je past? Die meegroeit met je doelen?
  • Een leefstijl die jij kan volhouden?
  • Wil jij meer kennis over voeding?
  • Je lichaam leren kennen? Blijvend lekker in je vel zitten?
  • Gespierder worden, afvallen of aankomen?

 

Dan hebben wij online coaching voor jou!

Hierbij krijg jij toegang tot de LieverFit app waarin jouw persoonlijke plannen op maat voor je klaar staan. Elke week checken we in bij elkaar door middel van video’s of foto’s en een checklist. Naast voeding en training kijken wij ook naar je leefstijl gewoontes, stress, slaappatroon en hormonen.

Zo werken we aan een blijvende duurzame levensstijl waardoor genieten en werken aan je doelen hand en hand gaan!

Waarom kiezen voor LieverFit?

Op maat

Wij kijken naar jou als persoon. Geen kant- en klaar advies maar begeleiding van kwaliteit.

Bedrijfsfitness

PT met een korting tot 50%? Vraag ons en/of je werkgever voor de voorwaarden. Zelf ondernemer? Dan kunnen onze diensten op de zaak worden gezet.

Verder kijken

Naast onze PT sessie(s) zorgen wij dat jij zelfstandig door kan ontwikkelen door middel van trainingsschema's op maat, recepten en meer.

Reminder

In onze app vind jij een agenda met onze afspraken. Op deze manier hoef jij nooit een training te missen.

Onze pakketten

• 1 maand

• Een persoonlijke coach tot jouw beschikking

• Training- en voeding op maat

• Maandelijks 2 sessies

• Wekelijks inchecken door middel van foto’s of video’s en onze checklist

• 24/7 begeleiding via de app

• Makkelijk progressie bijhouden via onze app

En dit voor een kleine investering van €37,50 per week

Stop je na 1 maand? Dan krijg je nog 1x ge-update schema’s op maat van ons!

inclusief BTW

• 3 maanden

• Een persoonlijke coach tot jouw beschikking

• Training- en voeding op maat

• Maandelijks 2 sessies

• Wekelijks inchecken door middel van foto’s of video’s en onze checklist

• 24/7 begeleiding via de app

• Makkelijk progressie bijhouden via onze app

En dit voor een kleine investering van €31,25 per week

Stop je na 1 maand? Dan krijg je nog 1x ge-update schema’s op maat van ons!

inclusief BTW

Reviews

LieverFit doet personal training door echt naar jou als persoon kijken. Ze zorgen dat je jouw doel om een sterk, fit en gezond te zijn, kan bereiken met een lange termijn blik. Lieve en haar team, Dani en Dylan, kijken naar wat jij aan kan en wat je naast de uren personal training met voeding en lifestyle kan doen. Het helpt mij om fitter en sterker te blijven op een manier die nu bij mij past en die ik daardoor kan volhouden. In die zin biedt LieverFit een totaal concept: body en mind.
Robin
Al bijna vier jaar ben ik klant bij LieverFit, I was there from te start! Lieve, Dani en Dylan zijn alledrie toppers die je tot het uiterste weten te motiveren zodat je jouw doelen behaalt en zelfs verder komt dan je zelf had gedacht!
Somara
Sinds een jaar train ik bij LieverFit, en wat merk ik een verschil. Ik voel mij fitter dan voorheen en de gesprekken en verschillende schema's hebben mij positief veranderd. Er wordt geluisterd naar je doelstellingen en ze zijn meer dan gedreven om die samen met jou te bereiken. Trainingen zijn ruim van tevoren bekend en voor chaotische mensen zoals ik, is de herinnering fijn om te krijgen. Ik ben super gemotiveerd geworden en dankzij LieverFit ben ik dat nog steeds!
Ricardo
Lieverfit is een personal trainer waar ze echt naar jou als persoon kijken. Zorgen dat je je doelen om een sterk, fit en gezond te zijn, kan bereiken met een lange termijn blik. Lieve en haar team Dani en Dylan kijken naar wat jij aankan en wat je kan doen naast de uurtjes personal training met voeding en lifestyle. Het heeft mij geholpen om fitter en sterker te worden op een manier die me nu eigen is geworden en die ik dus kan volhouden. In die zin biedt Lieverfit een totaal concept, body en mind.
Willem
Een jaar geleden begonnen met personal training bij LieverFit. Dankzij hun begeleiding zit ik weer heerlijk in m’n vel en ben ik weer fitter dan ooit te voren. Het is super fijn om samen met hun doelen te zetten en daar naar toe te werken! Mijn motivatie en regelmaat is weer helemaal terug, en ik raad iedereen die weer lekker aan de slag wilt in de sportschool dit te doen samen met LieverFit!
Ryan

Meest gestelde vragen

1. Moet ik in de sportschool trainen?

Nee, wij passen de trainingsschema’s voor jou aan. Of je nu thuis traint, buiten of in de gym. Als je andere sport voorkeuren hebt is de coaching nog steeds waardevol omdat je naast training jezelf leert kennen op gebied van voeding, stress en andere leefstijl gewoontes (zoals onder andere; slaap, hormonen, supplementen, ontspanning, etc).

2. Is er een minimale afname?

De minimale afname is 3 maanden omdat we geloven in duurzame verandering en dat heeft tijd nodig. In deze periode leren wij jou echt kennen en kunnen we kwaliteit garanderen. Daarbij is het wetenschappelijk bewezen dat er 90 dagen nodig zijn om nieuwe gewoontes te integreren in je dagelijks leven, aangezien ons doel is dat jij een leefstijl vind die je levenslang vol kan houden, hanteren we dit als minimale periode.

3. Houden jullie rekening met allergieën en leefstijl voorkeuren zoals veganisme?

Natuurlijk alles wordt aangepast naar jouw ideale leven!

4. Wat levert het je op?

Stel je voor; een leven zonder dieet, zonder nadenken over wat je mag eten of moet eten. Je stress onder controle, geen algemene adviezen maar daadwerkelijk leren en jezelf leren kennen! Geen gekke pillen of shakes maar iemand die jou leert kennen en je helpt jouw ideale levensstijl in te richten. Het is een investering in jezelf en voor jezelf!

Passend advies?

Stuur vrijblijvend een Whatsapp berichtje voor passend advies met betrekking tot personal training, voeding of coaching. Of bel direct!

*De proeftraining is gratis bij het afnemen van een trainingspakket. Zonder het afnemen van een pakket betaal je voor een eenmalige proeftraining €50,-