Ons team

Lieve

Lieve allemaal,

ik ben dus Lieve, zoals je misschien al deed vermoeden oprichter van LieverFit. 

4 jaar geleden begon ik als Pt gespecialiseerd in voeding en afvallen.

Met een achtergrond in voeding, een bachelor in performing Arts en dans en een master in psychologie zal ik jou begeleiden op gebied van voeding en mindset.

Met mindset training kun je jezelf leren kennen, het ontwikkelen van een personal branding of een gezondere relatie krijgen met voeding.

Ik heb een veel ervaring opgedaan in de danswereld, waar ik van mijn 8e tot 23e op top niveau heb meegedraaid. Hierbij kwam de nodige strijd op het gebied van eten en mindset.

Wil jij;

Een gezonde relatie met voeding

Beter in je vel zitten?

Een persoonlijke coach vanuit je broekzak?

Jezelf weer toejuichen?

 Ik sta voor je klaar met al je vragen!

Dankjewel voor je vertrouwen in ons en tot snel!

Dani

Hey! Mijn naam is Dani. Voor mij is sport de rode draad door mijn leven. Zo deed ik acht jaar voetbal en inmiddels zes jaar fitness. Twee jaar geleden kwam ik als stagiair terecht bij Lieve, waarna ik na een korte periode met succes ben doorgegroeid naar personal trainer!

Door de jaren heen heb ik enorm veel kennis opgedaan met betrekking tot training en voeding. Naast mijn eigen trainingen ben ik me in het menselijk lichaam gaan verdiepen; zoals welke spieren je moet gebruiken, welke supplementen kunnen ondersteunen en hoe jij het maximale uit jezelf kan halen.
De Menno Henselmans PT Cursus heeft hier goed aan bijgedragen.

Mijn specialiteit en liefde ligt bij training. Ik kan jou alles leren over hoe jij het beste kunt trainen en wat het beste bij jou past voor blijvend resultaat!

Ben jij benieuwd naar een training met mij, of heb je andere vragen? Neem dan contact op of plan een proeftraining in!
Dan zie ik je snel in de sportschool.

Dylan

Hey! Mijn naam is Dylan Kok, 28 jaar, uit Rotterdam.

Sporten is mijn passie en ik heb het geluk gehad om hier mijn werk van te kunnen maken.

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de sport en ben doorgegroeid naar PT.

Naast PT heb ik altijd lesgegeven aan de opleiding Sport & Bewegen bij ROC Leiden, waar ik zelf mijn diverse sportopleidingen heb behaald.

Door met veel verschillende mensen te trainen heb ik een groot scala aan kennis. Blijf zelf op zoek naar nieuwe kennis en uitdagingen want ontwikkeling staat nooit stil.

Voetbal is mijn passie sinds kleine jongen, voeg hier crossfit, fitness en boksen aan toe en dan heb je een sportieve cocktail en een gezonde levensstijl te pakken.

Wat je van mij kan verwachten;

Motivatie, uitdaging en discipline 

Verassende trainingen waardoor jij je lichaam beter leert kennen dan ooit

> Gespecialiseerd in, techniek, powerliften, boksen, revalidatie en conditioneel snel sterker worden.

Het lijkt mij leuk je snel eens te ontmoeten! Zo kunnen we samen kijken naar je doelen en deze gaan behalen. Ik help je graag naar met die gezonde levensstijl te vinden die bij jou als individu past. Op een gezonde manier oud worden, dat is waar ik voor sta! Hopelijk zie ik jou binnenkort.

Ben jij klaar voor je maximale potentie?

× Hoe kan ik je helpen?