Lieve allemaal,

Welkom!

Al 5 jaar hebben wij ervaring in mensen begeleiden naar hun duurzame gezonde levensstijl. Wat begon als een Rotterdamse eenmanszaak door een vrouw voor de vrouw is uitgegroeid naar een team aan Rotterdamse experts met hart voor de mens en hun gezondheid.

Wij van LieverFit staan voor expertise en kwaliteit boven kwantiteit! In ons team vind je daarom ook diverse trainers die jou met alle hulpvragen kunnen bijstaan.

Of dit nu gaat om;

  • Afvallen
  • Sterker worden
  • Aankomen
  • Een gezonde relatie met
  • voeding
  • Sportplezier vinden en behouden
  • Revalidatie
  • Pre or Post Patrum
  • Het vertrouwen in je eigen lichaam vinden of herstellen

En zo kan de lijst nog wel even doorgaan. Bij ons ben je aan het juiste adres!

*De proeftraining is gratis bij het afnemen van een trainingspakket. Zonder het afnemen van een pakket betaal je voor een eenmalige proeftraining €50,-

Ons team

Louisa

Women's coach

Als sportvrouw ben ik me gaan verdiepen in een gezonde gevarieerde levensstijl met oog op het vrouwelijk lichaam. Sport heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Gedurende mijn jeugd heb ik gebasketbald op eredivisie-niveau, was ik altijd in de dansstudio te vinden. Hier is mijn passie voor sport en gezondheid ontstaan.

Sinds de zomer van 2022 ben ik officieel personal trainster. Fitness is voor mij de perfecte combinatie om fysiek en mentaal sterker te worden. Elke keer ben ik onder de indruk van de geboekte resultaten bij mijn cliënten en zijn er nieuwe mogelijkheden waardoor deze blijvend gemotiveerd zijn! Combineer deze passie met een liefde om vrouwen zelfvertrouwen te geven en dan heb je de nieuwe women’s coach bij LieverFit!

Mijn specialiteiten zijn; Afvallen, shapen, zelfvertrouwen vergroten, plezier (terug) vinden & behouden in het sporten. Of jij nou beginner bent of al veel langer je weg weet te vinden in de sportschool, samen zijn we één team en zorgen we ervoor dat jij de powervrouw wordt die eigenlijk al in je zit!

Ik geloof in een gezonde en gebalanceerde levensstijl waarbij gezond eten absoluut niet saai en eentonig hoeft te zijn. Bij mij ben je dan aan het juiste adres. Zie ik je snel? Je kunt een proeftraining boeken of we gaan lekker meteen aan de slag.

Dani

Aesthetic & Strength coach

Als personal trainer ben ik gepassioneerd over krachttraining en help ik mijn cliënten om in shape te komen, hypertrophie te realiseren en sterker te worden. Ik ben van mening dat krachttraining een belangrijk onderdeel is van een gezonde en evenwichtige levensstijl en ik ben vastbesloten om mijn cliënten nut en noodzaak hiervan bij te brengen.

Met mijn expertise op het gebied van krachttraining, richt ik me op het ontwikkelen van specifieke programma’s voor mijn cliënten die gericht zijn op het verbeteren van hun kracht, uithoudingsvermogen en fysieke prestaties. Ik hou rekening met de individuele behoeften en doelen van elke cliënt en creëer een op maat gemaakt trainingsplan dat hen zal helpen om hun fysieke doelen te bereiken en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Lieve

Mindset & nutrition coach

Lieve allemaal, ik ben dus Lieve. Zoals de naam je misschien deed vermoeden ben ik de oprichtster van LieverFit. Met een achtergrond als professioneel danseres is de nieuwsgierigheid naar voeding altijd groots geweest. Wat werkt voor jou werkt wellicht niet voor de ander. Hoe houd je de relatie met voeding gezond en waardoor behoud jij je energie?

Naast de benodigde certificaten in voeding en training is mindset en psychologie hetgeen waar ik op focus. Een volledige gedragsverandering doorvoeren kan alleen door je levensstijl vanuit je kern aan te pakken. Het geheim zit hem in je dagelijkse gewoontes. Bij mij krijg je geen kant- en klare schema’s, geen verbod op bepaalde voedingsmiddelen maar leren we jou een fijne manier van eten ontdekken gecombineerd met trainen. Verwacht een directe aanpak, een luisterend oor en iemand die voor je klaarstaat.

Ben jij opzoek naar de combinatie tussen voeding, trainen en mindset? Wil jij een gedragsverandering doorvoeren op één van deze gebieden dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ben jij klaar voor je maximale potentie?