Over Mij

Over Mij

Welkom op de website van LieverFit. Waarschijnlijk ben je op deze website terecht gekomen omdat je een fittere, gezonde(re) versie van jezelf wilt worden en dat kan ik alleen maar waarderen en supporten. Om te weten of wij DE match zijn vertel ik graag wat over mezelf,

Even voorstellen…

Een korte intro, ik ben Lieve. Naast mijn HBO Bachelor in performing Arts (Lucia Martha’s) heb ik verschillende opleidingen in de sport en voeding gevolgd. Naast mijn NASM en voedingsdeskundige diploma ben ik me gaan verdiepen in sport – en voeding en vooral voeding en mindset. De mindset van een mens is voor mij de rode draad in mijn werkwijze. Want als je mentaal niet in orde bent kan je nooit je maximale fysieke progressie behalen! Mindset en progressie gaan hand in hand. Gaan we psychologische consulten uitvoeren? Nee. Maar je staat ervan versteld wat wij kunnen bereiken!

Naast mensen enthousiast begeleiden ben ik wedstrijdatleet in de bikini-wellness klasse en hou ik me actief bezig met Instagram. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op @lievehoekstra ik zal altijd eerlijk mijn mening formuleren en aanbevelen waar ik zelf achter sta! Sinds oktober 2017 ben ik verliefd op fitness dat is nog geen onwijs lange periode maar als ik zie hoe mijn lichaam sindsdien veranderd is ben ik alleen maar te enthousiast voor woorden wat er nog allemaal mogelijk is. Met als boodschap, als ik het kan, kan JIJ het sowieso ook!

Ik hoop dat ik jou op weg mag helpen naar de beste en fitste versie van jezelf en dat ik kan bijdragen aan een gezonde mindset omtrent voeding, training en jij als prachtig individu (want dat vergeten we soms en dan kijken we alleen maar naar de dingen die beter en anders moeten). Lief mens, ik ben nu al trots op je!

Menu
× Hoe kan ik je helpen?