[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mindset,

In tijden van crisis/paniek of onrust je basis,
Een mens is een gewoontedier, zo ben je ingericht met uiteenlopende behoeftes. De een kan beter tegen verandering dan de ander maar als de wereld even helemaal op zen kop staat hoor je iedereen erover.
[/vc_column_text][vc_column_text]

Corona,

Ik wil er niet teveel tijd aan besteden maar het is HET GESPREKSONDERWERP van de dag. Het ontregelt de hele maatschappij, misschien heb je even geen baan? Misschien ben je naast je thuiswerk ook opeens juf/meester en oppas of poetsvrouw. Misschien ben je juist heel hard aan het werk omdat je een vitaal beroep uitoefent en aan de frontlinie staat in deze crisis.
Iedereen heeft een wijziging in zijn/haar leven op dit moment.
Maar verandering hoeft niet perse slecht te zijn, Ja je mag balen en JA je mag er even doorheen zitten. Maar NEE je mag jezelf niet volledig laten hangen en het leven dan maar niks waard vinden. Dit is namelijk TIJDELIJK!

En tijdelijk betekent, het gaat over, het is slechts een periode.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][us_image image=”394″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1585306814633{padding-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Wie weet was je de laatste tijd al erg moe en kan je nu eindelijk tot rust komen zowel mentaal als fysiek, wie weet struggelde je heel erg met jezelf maar had je simpelweg niet de ruimte om even “me-time” in te plannen en aan efficiënte ontspanning toe te komen?!
[/vc_column_text][vc_column_text]Wat ik duidelijk wil maken is, wees nu even egoïstisch en geef jezelf die rust+ruimte die je nodig hebt, zet je doelen eens specifiek op een rijtje en zorg dat als de tijd rijp is en wij weer ons “normale” leventje willen oppakken jij ook helemaal ready bent om te gaan en te knallen!
[/vc_column_text][vc_column_text]

Waarom ben ik zo met mindset bezig?

Mensen die mij kennen weten dat ik hier dagelijks (de ene dag wat beter dan de andere dag) mee bezig ben.
Punt 1. Om mijn eigen gebruiksaanwijzing te leren handhaven
Punt 2. Om andere wegwijs te maken met hun handleiding, te kunnen inspireren en motiveren en het allermooiste zou dan zijn om ze een beter mens voor zichzelf te maken! Niks is zo waardevol als jezelf kennen, accepteren en daaruit dingen opbouwen 💫[/vc_column_text][vc_column_text]

Lekker zweverig allemaal lief,

Klopt! Ik hoop dat mensen iets aan dit punt hebben.
Vooral nu in deze periode is het des te belangrijker om je lange termijn doelen, plannen en geluk voorop te stellen.
Wij als mens zijn vaak uit en geprogrammeerd op het korte geluk.
Snel toegeven aan de behoefte en craving die je op dit moment voelt.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Denk aan,

Ik wil afvallen > maar ik wil NU chocola
Ik wil meer geld sparen > maar ik wil NU die schoenen
Ik wil mezelf beter leren begrijpen > maar ik wil NU Netflix kijken of facetimen of mijn kop in het zand steken en niet over mezelf nadenken …
Ik noem zomaar wat voorbeelden uit de losse pols![/vc_column_text][vc_column_text]Wist jij dat je behoeftes en drang naar bijvoorbeeld snacken meestal maar 10-15 minuten urgent is in je lijf en als je er gedurende die periode niet aan toegeeft je die craving/drang na +/- 10 minuten niet meer als urgent ervaart. Elke keer als je dit op voelt komen zet een timer op 15 minuten en ga jezelf afleiden, bel iemand, lak je nagels, ga wandelen, …
Elke keer als je dit moment ‘verslaat’ word je een stukje sterker!![/vc_column_text][vc_column_text]Over het algemeen vind ik dat er veel negativiteit heerst op dit moment.
Nu ga ik geen heilige spelen die zegt dat alles voor een reden is en je mag niet negatief zijn etc.[/vc_column_text][vc_column_text]Ik heb zelf ook een potje gejankt toen mijn wedstrijd niet doorging, en nog een potje toen de sportscholen dicht gingen en nog meer potjes omdat ik niet weet wanneer ik weer mag werken. (Zoals ik het gewend ben)
Wat ik wil zeggen is, maak voor JEZELF een planning > zet jouw lange termijn doelen op een rij en werk daar naartoe
Wellicht heb je meer tijd om nu aan jezelf te werken. Om je stappenplan te perfectioneren
Om je doelen specifiek op papier te zetten!

Later hier meer over
Maar verkies eens wat vaker lange termijn dingen boven korte termijn wellicht levert het je wat op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]