Contactgegevens

Personal Training

Coaching

Contact via mail

Onze pakketten

Wat zijn de mogelijkheden en waar pas jij het beste in? Wij hebben verschillende experts in dienst waardoor jij echt personal training op maat zal ervaren. Of je nou meer wilt werken aan techniek, conditie, afvallen, sterker worden, hypertrofisch of conditioneel wilt trainen.

Wij zoeken samen uit wat bij je past; gestructureerde krachttraining, powerlifting, crossfit, boxen of meer bodyweight workouts; wij hebben een passende trainer voor jouw doelen en wensen. Je kan kiezen tussen maandelijkse pakketten variërend van 1-3x trainen per week of een flexibel traject door middel van een rittenkaart waardoor je verder nergens aan vastzit.*

* Voor alle pakketten geldt 1 maand opzegtermijn

Ons team

Vier jaar geleden startte LieverFit als jonge vrouwelijke ondernemer met doelen en ambities. Lieve stond klaar om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden, mensen een duurzame verandering in het leven te bieden en mensen laten inzien wat die allemaal in zich hebben.

Ondertussen is het geen droom meer maar werkelijkheid, inmiddels is LieverFit uitgebreid en heeft de beste mensen op de beste plekken staan. Wij zijn een team met erkende diploma’s en ervaring die jou kwaliteit bieden.
Of je nu een stapje extra wilt zetten in de gym, vastloopt met voeding of mentale struggles ervaart, wij helpen jou om je droomleven waar te maken!

Ik, Lieve kan met alle dankbaarheid delen dat ik trots ben op mijn team en de connecties die wij met elkaar hebben. Cliënten zullen in een warm bad belanden waar ze naast de dienst die ze zullen afnemen ook steun zullen ervaren in hun dagelijks leven.

Hey! Mijn naam is Dylan Kok, 28 jaar, uit Rotterdam. Sporten is mijn passie en ik heb het geluk gehad om hier mijn werk van te kunnen maken. Sinds 2012 werk ik bij bekende sportscholen in Rotterdam zoals David Lloyd Leisure en TrainMore. Hiernaast heb ik praktijk-les gegeven aan de opleiding Sport & Bewegen bij ROC Leiden, waar ik zelf mijn diverse sportopleidingen heb behaald.

Door met veel verschillende mensen te trainen heb ik een groot scala aan kennis. Ik blijf zelf op zoek naar nieuwe kennis en uitdagingen om me zo te blijven ontwikkelen.

Zelf sport ik ook erg graag, en heb ik veel verschillende sporten beoefend waaronder voetbal en fitness. Ik vind het erg belangrijk om te bewegen om zo een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Het lijkt mij leuk je snel eens te ontmoeten! Zo kunnen we samen kijken naar je doelen en deze gaan behalen. Ik help je graag naar met die gezonde levensstijl te vinden die bij jou als individu past. Op een gezonde manier oud worden, dat is waar ik voor sta! Hopelijk zie ik jou binnenkort.

Lieve allemaal, ik ben dus Lieve, zoals je misschien al deed vermoeden. Binnen LieverFit zal ik jou begeleiden op gebied van voeding en mindset. Met mindset training kun je jezelf leren kennen, het ontwikkelen van een personal branding of een gezondere relatie krijgen met voeding.

Ik heb veel ervaring opgedaan in de danswereld, waar ik van mijn 8e tot 23e op top niveau heb meegedraaid. Hierbij kwam de nodige strijd op het gebied van eten en mindset.

Inmiddels heb ik diploma’s in gedragsverandering, ben ik voedingsdeskundige, en heb ik een master bij NLP in voeding en sport gedaan. Ik ben bereid om net dat stapje extra voor jou te doen, zodat wij erachter komen wat het beste werkt voor jou!

Wil je een beter beeld van mij krijgen? Bekijk dan mijn Instagram @lievehoekstra of luister de podcast ‘Lieve Hoekstra’ waar ik met mijn team elke week een nieuwe aflevering lanceer over een voeding- of mindset gerelateerd onderwerp.

Dankjewel voor je vertrouwen in ons en tot snel!

Hey! Mijn naam is Dani. Voor mij is sport de rode draad door mijn leven. Zo deed ik acht jaar voetbal en inmiddels zes jaar fitness. Twee jaar geleden kwam ik als stagiair terecht bij Lieve, waarna ik na een korte periode met succes ben doorgegroeid naar personal trainer!

Door de jaren heen heb ik enorm veel kennis opgedaan met betrekking tot training en voeding. Naast mijn eigen trainingen ben ik me in het menselijk lichaam gaan verdiepen; zoals welke spieren je moet gebruiken, welke supplementen kunnen ondersteunen en hoe jij het maximale uit jezelf kan halen.
De Menno Henselmans PT Cursus heeft hier goed aan bijgedragen.

Mijn specialiteit en liefde ligt bij training. Ik kan jou alles leren over hoe jij het beste kunt trainen en wat het beste bij jou past voor blijvend resultaat!

Ben jij benieuwd naar een training met mij, of heb je andere vragen? Neem dan contact op of plan een proeftraining in!
Dan zie ik je snel in de sportschool.

Reviews

LieverFit doet personal training door echt naar jou als persoon kijken. Ze zorgen dat je jouw doel om een sterk, fit en gezond te zijn, kan bereiken met een lange termijn blik. Lieve en haar team, Dani en Dylan, kijken naar wat jij aan kan en wat je naast de uren personal training met voeding en lifestyle kan doen. Het helpt mij om fitter en sterker te blijven op een manier die nu bij mij past en die ik daardoor kan volhouden. In die zin biedt LieverFit een totaal concept: body en mind.
Robin
Al bijna vier jaar ben ik klant bij LieverFit, I was there from te start! Lieve, Dani en Dylan zijn alledrie toppers die je tot het uiterste weten te motiveren zodat je jouw doelen behaalt en zelfs verder komt dan je zelf had gedacht!
Somara
Sinds een jaar train ik bij LieverFit, en wat merk ik een verschil. Ik voel mij fitter dan voorheen en de gesprekken en verschillende schema's hebben mij positief veranderd. Er wordt geluisterd naar je doelstellingen en ze zijn meer dan gedreven om die samen met jou te bereiken. Trainingen zijn ruim van tevoren bekend en voor chaotische mensen zoals ik, is de herinnering fijn om te krijgen. Ik ben super gemotiveerd geworden en dankzij LieverFit ben ik dat nog steeds!
Ricardo
Lieverfit is een personal trainer waar ze echt naar jou als persoon kijken. Zorgen dat je je doelen om een sterk, fit en gezond te zijn, kan bereiken met een lange termijn blik. Lieve en haar team Dani en Dylan kijken naar wat jij aankan en wat je kan doen naast de uurtjes personal training met voeding en lifestyle. Het heeft mij geholpen om fitter en sterker te worden op een manier die me nu eigen is geworden en die ik dus kan volhouden. In die zin biedt Lieverfit een totaal concept, body en mind.
Willem
Een jaar geleden begonnen met personal training bij LieverFit. Dankzij hun begeleiding zit ik weer heerlijk in m’n vel en ben ik weer fitter dan ooit te voren. Het is super fijn om samen met hun doelen te zetten en daar naar toe te werken! Mijn motivatie en regelmaat is weer helemaal terug, en ik raad iedereen die weer lekker aan de slag wilt in de sportschool dit te doen samen met LieverFit!
Ryan

Passend advies?

Stuur vrijblijvend een Whatsapp berichtje voor passend advies met betrekking tot personal training, voeding of coaching. Of bel direct!

× Hoe kan ik je helpen?