Contactgegevens

Telefonisch bereikbaar via

Contact via mail

Ons team

Vier jaar geleden startte LieverFit als jonge vrouwelijke ondernemer met doelen en ambities. Lieve stond klaar om mensen de beste versie van zichzelf te laten worden, mensen een duurzame verandering in het leven te bieden en mensen laten inzien wat die allemaal in zich hebben.

Ondertussen is het geen droom meer maar werkelijkheid, inmiddels is LieverFit uitgebreid en heeft de beste mensen op de beste plekken staan. Wij zijn een team met erkende diploma’s en ervaring die jou kwaliteit bieden. Of je nu een stapje extra wilt zetten in de gym, vastloopt met voeding of mentale struggles ervaart, wij helpen jou om je droomleven en lichaam waar te maken!

Ik, Lieve kan met alle dankbaarheid delen dat ik trots ben op mijn team en de connecties die wij met elkaar hebben. Cliënten zullen in een warm bad belanden waar ze naast de dienst die ze zullen afnemen ook steun zullen ervaren in hun dagelijks leven.

Women's coach

Sinds de zomer van 2022 ben ik officieel personal trainster. Fitness is voor mij de perfecte combinatie om fysiek en mentaal sterker te worden. Combineer deze passie met een liefde om vrouwen zelfvertrouwen te geven en dan heb je de nieuwe women’s coach bij LieverFit!

Mijn specialiteiten zijn; Afvallen, shapen, zelfvertrouwen vergroten, plezier (terug) vinden & behouden in het sporten. Of jij nou beginner bent of al veel langer je weg weet te vinden in de sportschool, samen zijn we één team en zorgen we ervoor dat jij de powervrouw wordt die eigenlijk al in je zit!

Aesthetic & Strength coach

Als personal trainer ben ik gepassioneerd over krachttraining en help ik mijn cliënten om in shape te komen, hypertrophie te realiseren en sterker te worden

Met mijn expertise op het gebied van krachttraining, richt ik me op het ontwikkelen van specifieke programma’s voor mijn cliënten die gericht zijn op het verbeteren van hun kracht, uithoudingsvermogen en fysieke prestaties. Ik hou rekening met de individuele behoeften en doelen van elke cliënt en creëer een op maat gemaakt trainingsplan dat hen zal helpen om hun fysieke doelen te bereiken en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Mindset & nutrition coach

Met een achtergrond als professioneel danseres is de nieuwsgierigheid naar voeding altijd groots geweest. Wat werkt voor jou werkt wellicht niet voor de ander. Hoe houd je de relatie met voeding gezond en waardoor behoud jij je energie?

Een volledige gedragsverandering doorvoeren kan alleen door je levensstijl vanuit je kern aan te pakken. Verwacht een directe aanpak, een luisterend oor en iemand die voor je klaarstaat.

Ben jij opzoek naar de combinatie tussen voeding, trainen en mindset? Wil jij een gedragsverandering doorvoeren op één van deze gebieden dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Reviews

LieverFit doet personal training door echt naar jou als persoon kijken. Ze zorgen dat je jouw doel om een sterk, fit en gezond te zijn, kan bereiken met een lange termijn blik. Lieve en haar team, Dani en Dylan, kijken naar wat jij aan kan en wat je naast de uren personal training met voeding en lifestyle kan doen. Het helpt mij om fitter en sterker te blijven op een manier die nu bij mij past en die ik daardoor kan volhouden. In die zin biedt LieverFit een totaal concept: body en mind.
Robin
Al bijna vier jaar ben ik klant bij LieverFit, I was there from te start! Lieve, Dani en Dylan zijn alledrie toppers die je tot het uiterste weten te motiveren zodat je jouw doelen behaalt en zelfs verder komt dan je zelf had gedacht!
Somara
Sinds een jaar train ik bij LieverFit, en wat merk ik een verschil. Ik voel mij fitter dan voorheen en de gesprekken en verschillende schema's hebben mij positief veranderd. Er wordt geluisterd naar je doelstellingen en ze zijn meer dan gedreven om die samen met jou te bereiken. Trainingen zijn ruim van tevoren bekend en voor chaotische mensen zoals ik, is de herinnering fijn om te krijgen. Ik ben super gemotiveerd geworden en dankzij LieverFit ben ik dat nog steeds!
Ricardo
Lieverfit is een personal trainer waar ze echt naar jou als persoon kijken. Zorgen dat je je doelen om een sterk, fit en gezond te zijn, kan bereiken met een lange termijn blik. Lieve en haar team Dani en Dylan kijken naar wat jij aankan en wat je kan doen naast de uurtjes personal training met voeding en lifestyle. Het heeft mij geholpen om fitter en sterker te worden op een manier die me nu eigen is geworden en die ik dus kan volhouden. In die zin biedt Lieverfit een totaal concept, body en mind.
Willem
Een jaar geleden begonnen met personal training bij LieverFit. Dankzij hun begeleiding zit ik weer heerlijk in m’n vel en ben ik weer fitter dan ooit te voren. Het is super fijn om samen met hun doelen te zetten en daar naar toe te werken! Mijn motivatie en regelmaat is weer helemaal terug, en ik raad iedereen die weer lekker aan de slag wilt in de sportschool dit te doen samen met LieverFit!
Ryan

Passend advies?

Stuur vrijblijvend een Whatsapp berichtje voor passend advies met betrekking tot personal training, voeding of coaching. Bel direct, of plan een gratis proeftraining in!

*De proeftraining is gratis bij het afnemen van een trainingspakket. Zonder het afnemen van een pakket betaal je voor een eenmalige proeftraining €50,-