[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Het klinkt zo simpel, “kies voor jezelf” of meid wat je ook doet als je maar dichtbij jezelf blijft.
We streven allemaal naar perfectie op onze eigen manier.
Een constante stroom aan verbeteringen, een aaneenschakeling van prikkels gevolgd door het idee “Ik ben niet goed genoeg.”

Herkenbaar?
Anno 2020 is dit voor bij iedereen wel herkenbaar, zonder in te willen vullen hoe jij je keven leid!
Je opent een willekeurige social media en je ziet iedereen nieuwe auto’s en huizen aanschaffen, fitnessdoelen halen, promotie krijgen, zwanger worden en ga zo maar door!
Ik maak mezelf ook vaak genoeg schuldig aan een diepzinnige quote waar ik op dat moment houvast en wijsheid uithaal me even beter voel en weer doorga met veelal de oude patronen.
Investeren in een coach op mentaal of fysiek vlak, dat is alleen voor mensen met geld wordt dan geroepen!
En toch ben ik het daar niet mee eens!!
Ja maar lief jij doet dat beroep, klopt. Zeer zeker waar! Maar ook ik heb weer een coach.
Heel veel dingen zijn terug te brengen naar prioriteiten stellen, waar wil jij je geld aan uitgeven?
Er is geen goed of slecht antwoord en als jij dat wel zo ervaart dan is dat toch echt aan jezelf.
Jij bent namelijk degene die die euro uitgeeft en beslist of dat de moeite waard is ja of nee!
Als jij 4x per maand wilt uiteten en daar ruim €250 euro voor aftikt en dat oke vind is dat ook oke.
Maar als jij elke ochtend wakker wordt met het idee ik wil een verandering aan mijn lijf, ik wil lekkerder in mijn vel zitten en meer energie hebben en meer kunnen verzetten op een dag. Dan stel ik zeker voor dat je eens naar je eigen uitgaves gaat kijken en eventueel ruimte gaat creëren voor een coach.
Jij kiest zelf je match en hoe intensief je hier gebruik van maakt!
Kies een persoon uit die jou inspireert waarbij jij het idee hebt dat je er veel van kan leren en benader die persoon met jou verhaal.
Je weet nooit hoeveel mensen voor jou kunnen betekenen en jazeker er zitten helaas mensen tussen zonder ervaring, zonder diploma, zonder noem maar op.
Maar kies voor jezelf, investeer in jezelf en maak jezelf vooral trots!
Dit kan niet elke dag, en met een coach is er ook geen garantie op blijvende resultaten maar gun jezelf die upgrade, die verbeterde versie van jezelf!
Als jij niet voor jezelf kiest en zorgt dat je het beste uit jezelf haalt kan je zeer zeker niet van andere verwachten dat ze dat voor je doen!!

Kies voor je eigen geluk

Accepteer wat er niet te veranderen valt en verander wat je kan veranderen!

Ik vertrouw in jou,
Dit wordt vervolgd

Dikke dikke KUS[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][us_image image=”419″ align=”center”][us_separator][us_image image=”420″ align=”center”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]